De Haagse Hogeschool - Smarter results together

Omschrijving

Een fijne samenwerking met TamTam heeft zijn vruchten afgeworpen. De nieuwe website voor De Haagse Hogeschool is medio september live gegaan en het resultaat mag er wezen. Een prachtige, frisse site met veel aandacht voor de opleidingen.

Doel

Expertise uit diverse hoeken
Het online team van De Haagse Hogeschool heeft verschillende partijen geselecteerd om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Estate heeft hiervoor nauw samengewerkt met TamTam. Onze expertise is ingeschakeld voor de inrichting van het Progress Sitefinity CMS.

Resultaat

Smarter results together
Vanaf juni heeft het team van Estate gedurende twee dagen per week op locatie gewerkt. Hierdoor is er een intensieve samenwerking geweest met de Front-end developers van TamTam en het online team van De Haagse Hogeschool.

Een nieuw begin
De website van De Haagse Hogeschool is compleet vernieuwd. Hierbij kun je denken aan het volgende:
• Nieuwe content en strategie
• Nieuw design
• Nieuw CMS, waarbij is gekozen voor het Progress Sitefinity Content Management System.

De website is medio september live gegaan en het resultaat mag er wezen. Een prachtige, frisse site met veel aandacht voor de opleidingen. Maximaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het CMS. Er is sprake van high availablitity, in niet technische termen: de site is altijd online! Door load balancing over twee servers is het risico om offline te raken tot een minimum beperkt.

Bekijk het resultaat nu online: www.dehaagsehogeschool.nl

Overige informatie

De perfecte samenwerking tussen Estate en TamTam is voor mij een ontzettend fijne verassing geweest. Iedereen hielp elkaar en ik was hier bijna niet bij nodig als tussenpersoon. In de opstartfase is best wat tijd gaan zitten, maar die tijd heeft zich nu al dubbel en dwars terugbetaald. Het is allemaal heel logisch en voor de redacteuren gebruiksvriendelijk ingericht.
Er is goed meegedacht vanuit Estate. Een kritische houding met altijd meerdere opties waar ik uit kon kiezen. Daarnaast was het ook gewoon ontzettend gezellig, zelfs in hele knusse ruimtes met heel veel schermen! We hebben er met zijn allen echt wat van gemaakt. Hierdoor zijn we ook extra trots op het eindresultaat.

Estate Digital, part of We are you

Tilburg
Estate Digital, part of We are you
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe