De Lotto Krasloten December game

Omschrijving

In de Krasloten game is het voor spelers de uitdaging om zoveel mogelijk kerstcadeaus te verzamelen. In het indrukwekkende sneeuwlandschap dient de gebruiker de pinguïn op en neer te bewegen om kerstcadeaus te verzamelen en kerstklokken te ontwijken.

Doel

Met het verzamelen van de kerstcadeaus ontvangt de speler punten, met als doel om een zo hoog mogelijke high score te behalen. De Krasloten game is een HTML5 game, waardoor deze ook speelbaar is in zowel mobiele browsers (zoals op Android, iOS en Windows Phone) als op desktop browsers. Het spel is tevens 'gewrapt' tot twee native apps waardoor het spel ook te downloaden is in de Google Play Store en de Apple App Store. Hiermee behaalt het spel dus een optimaal bereik.

Resultaat

Het spel zelf is gebaseerd op het wereldberoemde Flappy Bird. In het spel moet de Krasloten pinguïn niet alleen klokken ontwijken, maar ook nog eens cadeaus verzamelen voor punten.

Functionaliteiten:

- HTML5
De HTML5 techniek maakt dat de game zowel in de browser op desktop apparaten als in de browser op mobiele apparaten gespeeld kan worden.

- Highscore
Leaderboard integratie.

- Dynamisch
Verzamel zo veel mogelijk cadeaus door de pinguïn op en neer te bewegen.

- Leeftijdscheck
Spelers dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

- Menu
Zet het spel op pauze of zet het geluid aan of uit.

DTT

Amsterdam
DTT
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe