De mobile app van Radar

Omschrijving

Dit is de app van consumentenprogramma Radar van AVROTROS. Via deze app houdt Radar je op de hoogte van het laatste consumentennieuws en handige tips. Omdat ‘consumentennieuws’ een nogal uiteenlopende categorie is, kun je zelf aangeven welke onderwerpen jij wilt volgen.

Doel

Het AVROTROS-programma Radar heeft ons uitgedaagd om een app te bedenken die beter aansluit bij de behoeften van hun fans. Van een app met beperkte meerwaarde, hebben we een app gemaakt waarmee we de verbinding met de doelgroep nadrukkelijker opzoeken. Naast het zelf insturen van consumentenzaken, informeren en inspireren we de doelgroep met relevant nieuws en interessante artikelen. Door middel van personalisatie geven we de gebruikers exact díe informatie waar zij op zitten te wachten.

Resultaat

De app fungeert als een extensie van het populaire TV programma. Net als de website heeft de app een uitgebreide en eenvoudige doorzoekbare catalogus van eerdere dossiers. Bij de lancering is de app werd deze al snel als heel positief beoordeeld.

De gebruiker kan de app "customizen" voor persoonlijk gebruik. Wil je een artikel of fragment bewaren voor later? Maak dan gebruik van de bewaarfunctie. En heb je zelf iets meegemaakt wat je graag met de redactie deelt? Je kunt in de app reageren op een oproep van de redactie, of zelf een idee of verhaal insturen.

Elements

Almere
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe