De nieuwe website van Evi, inclusief online keuzehulp

Omschrijving

Evi is in de zomer van 2013 gelanceerd en is onderdeel van Van Lanschot Bankiers. Inmiddels is aan Evi in België en Nederland meer dan anderhalf miljard euro aan vermogen toevertrouwd.

Doel

De basis van de dienstverlening van Evi is 100% online maar als de klant dat wenst staat er een team van specialisten klaar. Poort80 is gevraagd de website te ontwikkelen en te onderhouden.

Evi richt zich op een nieuwe, jonge doelgroep en maakt beleggen voor iedereen toegankelijk. Deze positionering moet dan ook in alle uitingen duidelijk zijn. Poort80 ontwierp een nieuwe website in een nieuwe huisstijl die ook mobiel volledig functioneel is. De website dient voortdurend te worden aangepast met actuele informatie waarbij zowel de software als de vormgeving steeds aan vernieuwing en verbetering onderhevig is.

Resultaat

Evi heeft in 2016 de Gouden Stier voor beste online vermogensbeheerder gewonnen. Een felbegeerde trofee, gejureerd door een onafhankelijke vakjury. De website is (vanzelfsprekend) responsive en eenvoudig te beheren via het Umbraco Content-Management-Systeem. Poort80 ontwikkelde het platform en verzorgt de hosting en support. Evi werkt makkelijk, is overzichtelijk en volledig online. In februari 2017 is de nieuwe website van Evi online gegaan, inclusief de door Poort80 ontwikkelde online keuzehulp.

Overige informatie

Bij Evi heeft de klant verschillende mogelijkheden om haar geld te beleggen: Evi Beheer, Doelbeleggen, Evi4Kids, Evi Pensioen en Evi Advies. Bij Evi Beheer (vanaf €1.000,-) belegt Evi voor de klant en neemt alle werk uit handen. Bij Evi Advies (vanaf €10.000,-) belegt de klant zelf en functioneert Evi als beleggingscoach. Waar de klant ook voor kiest, Evi biedt altijd toegang tot de specialistische kennis van Van Lanschot.

Poort80

Amsterdam
Poort80
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe