Delta Lloyd Groep: diverse rekentools

Omschrijving

Delta Lloyd: Uitgebreide rekentools met een Single Page Interface

Achtergronden van deze case

Delta Lloyd Groep is een financiƫle dienstverlener met verzekeringen, vermogensbeheer en bancaire producten. Dit doen zij voor zowel particulieren als de zakelijke sector.

Doel

Delta Lloyd bank heeft Synetic benaderd om een aantal rekentools te ontwikkelen, waarbij sprake is van Single Page Interface (SPI): een bezoeker moet zonder dat de pagina herlaadt door middel van het invullen van gegevens en selecteren van bepaalde waarden en opties een berekening kunnen maken. Deze lopen uiteen van relatie eenvoudig (maximale hypotheek) tot zeer complex (bancaire lijfrente)

Resultaat

De basis van de rekentools is Drupal. Door hierbij gebruik te maken van AJAX en jQuery, heeft Synetic gehoor kunnen geven aan de SPI wens. De rekentools hebben een XML back-end en zijn hierdoor volledig te configureren.

Binnen de rekentools wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van externe koppelingen voor het ophalen van fluctuerende variabelen, zoals rentepercentages. De offerte aanvragen die middels de rekentools worden gedaan, worden direct ingeschoten in het CRM pakket van Delta Lloyd: Microsoft Dynamics

Synetic

Haarlem
Synetic
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe