DIGIFOTO Pro, hét online platform voor digitale fotografie

Omschrijving

Responsive website voor DIGIFOTO Pro, het toonaangevende platform voor digitale fotografie. De lezers en volgers van DIGIFOTO Pro vormen een community van 350.000 fotografen van bovengemiddeld tot (semi) professioneel niveau in Nederland en België.

Doel

Clipboard Publishing, uitgever van het toonaangevende magazine voor digitale fotografie, heeft Flink gevraagd de website stevig onder handen te nemen. De ambitie was DIGIFOTO Pro naar een hoger niveau te brengen door een modern responsive design, een compleet nieuwe gallery en een sterk verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Een stevige ambitie en voor ons een mooie uitdaging!

Resultaat

Het nieuwe design van de website biedt bezoekers de bekende kwalitatieve content, maar nu geoptimaliseerd voor het lezen op tablet of smartphone. In het design hebben we zoveel mogelijk ruimte gelaten voor de beelden. Daarnaast zijn de belangrijkste userflows volledig opnieuw uitgedacht en hebben we een nieuwe gallery ontwikkeld waar community leden van DIGIFOTO Pro hun mooiste foto’s kunnen plaatsen. Uiteraard allemaal met de gebruiker als vertrekpunt.

De nieuwe website van DIGIFOTO Pro biedt de gebruiker waardevolle content, kwalitatieve informatie en inspirerende foto’s en verhalen. Daarnaast kunnen leden in de nieuwe gallery hun mooiste foto’s delen, foto’s van andere leden bekijken, foto’s liken en op foto’s reageren. Zo is het nog leuker om onderdeel te zijn van de grootste online community voor digitale fotografie in Nederland en België. De website van DIGIFOTO Pro is ontwikkeld op basis van open source cms Drupal.

Overige informatie

Flink

Den Haag
Flink
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe