Digitale controle en dossiers

Omschrijving

Firesecure controleert gereedschappen, steigers en ander materiaal. Tjep's ontwikkelde aan applicatie die het primaire proces ondersteunt. Bovendien hebben de klanten altijd overzicht/inzicht in hun materiaal. Alle controles, bevindingen en uitslagen zijn daarin terug te vinden.

Doel

Het doel van Firesecure was feitelijk het digitaliseren van het werkproces. Van invoer naar klanten, koppelen van gereedschap, controlelijsten en herinneringen als de volgende controle weer ingepland dient te worden.

Resultaat

Het belangrijkste is dat het primaire proces nu daadwerkelijk digitaal verloopt. De binnendienst zorgt voor de klantadministratie en planning. De buitendienst komt aan bij de klant en ziet exact welke materialen gekeurd dienen te worden en volgens welke normeringen. De controlelijsten worden aan de hand daarvan opgebouwd en zijn eenvoudig op de tablet in te vullen. Na controle worden de resultaten weggeschreven als PDF en gemaild inclusief stempel van Firesecure. Ook worden ze opgenomen in het klantdossier zodat het voor iedereen altijd inzichtelijk is.

Ieder materiaaltype kent wettelijke perioden waarop herkeuring dient plaats te vinden. Ook dit is in het beheer opgenomen zodat klanten tijdig een seintje krijgen voor het inplannen van de herkeuring.

Tjep's gaat altijd voor vrijheid, flexibiliteit & eenvoud. Natuurlijk is het voor redacteuren eenvoudig om teksten en plaatjes aan te passen. Maar omdat wetgeving ook veranderlijk is, is er meer in te stellen door Firesecure. Zoals materiaalcategorie├źn, de periode van herkeuring, wie de PDF's moeten ontvangen en natuurlijk de vragenlijsten zelf.

Tjep's digital agency

Leiden
Tjep's digital agency
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe