Love Stories: B2C & B2B webshop binnen Magento Commerce

Omschrijving

XSARUS heeft voor het Nederlandse lingeriemerk Love Stories een internationale B2C & B2B flagshipstore ontwikkeld binnen Magento Commerce. Geen standaard webshops, maar een B2C webshop die inspireert en een B2B platform dat zakelijke klanten optimaal bedient.

Doel

Met de groeiende ambities, stijgt ook de online B2C en B2B verwachting. Voor de B2C webshop was de wens: het creëren van een alles overstijgende, digitale flagshipstore die het merk Love Stories ademt, fans meeneemt en ze begeleidt in hun persoonlijke keuzes. Op zoek naar merkbeleving en een online look-and-feel die perfect past bij een vooruitstrevend merk als Love Stories. Met creativiteit en branding als uitgangspunt. De nieuwe online omgeving moet 1-op-1 overeenkomen met de offline winkelbeleving. Maar niet alleen de consument moet omvergeblazen worden, óók de B2B klant. Voor de B2B webshop was het streven een efficiënt en vloeiend bestelproces, maar ook zeker de onderscheidende kracht van Love Stories belichten. XSARUS is verantwoordelijk voor de volledige architectuur van de Magento 2 Commerce B2C en B2B webshops en de integraties met externe systemen.

Resultaat

Love Stories digitale flagshipstores zijn uniek in hun soort. Geen standaard webshops, maar een B2C webshop die inspireert en een B2B platform dat zakelijke klanten optimaal bedient. De platforms zijn schaalbaar zonder dat er concessies zijn gedaan op het gebied van e-commerce of merkbeleving. Er staat een stabiel, flexibel en creatief B2C en B2B platform dat Love Stories in staat stelt om haar internationale strategie en ambities werkelijkheid te laten worden. XSARUS is trots om op dit niveau met een vooruitstrevend merk samen te werken.

Overige informatie

XSARUS

Middelharnis
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe