Digitale partner voor Abel Installatie

Omschrijving

De afgelopen jaren hebben we verschillende projecten voor Abel Installatie mogen doen. We zijn dan ook trots dat we inmiddels over een brede linie de digitale partner zijn en meewerken aan de digitale propositie van de coöperatie.

Doel

Hoewel de installatiebranche vaak als ‘traditioneel’ wordt bestempeld, is het een markt die veel in beweging is. Abel Installatie (voorheen GasNed) is daarom voortdurend opzoek naar nieuwe diensten en concepten om haar leden te ontzorgen en te helpen te innoveren.

Resultaat

Het resultaat is een jarenlange samenwerking, waarin we medeverantwoordelijk zijn voor de online propositie, websites en tools.

Voor de re-branding van GasNed naar Abel Installatie zijn we gevraagd om de nieuwe corporate website te ontwerpen en te ontwikkelen, met als doel om nieuwe leden aan te trekken. De website is volledig op maat ontworpen en gekoppeld aan Wordpress om het beheer gemakkelijk te maken.

Parallel hebben we de nieuwe portal voor leden ontworpen. Binnen de portal kunnen leden gemakkelijk de diensten van Abel Installatie kunnen gebruiken, zoals het inkoopsysteem of website beheer. Hier waren wij verantwoordelijk voor de strategie, concept en design. Voor de ontwikkeling van de portal sloot onze Drupal partner ezCompany aan.

Overige informatie

Stijlbreuk

Tilburg
Stijlbreuk
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe