Digitale transformatie bij De Goudse Verzekeringen

Omschrijving

De beste ondernemersverzekeraar van Nederland worden, dat is het doel van De Goudse Verzekeringen. Samen met deze onafhankelijke verzekeraar realiseren we een optimale klantervaring voor de uiteenlopende doelgroepen. Als digitaal partner begeleiden wij de Goudse bij dit transformatieproces.

Doel

De Goudse Verzekeringen begeleiden bij het digitale transformatieproces. Dit doen we door op directieniveau de strategie te bepalen en het in de gehele organisatie te implementeren middels een digitaal platform.

Resultaat

Digitale transformatie is een complex onderwerp. Op verschillende niveaus binnen de organisatie vergt het primaire aandacht. Bij De Goudse begonnen we op directieniveau. We tekenden de droomsituatie uit en hieruit volgde de digitale strategie. Om die nieuwe strategie succesvol te activeren moet de organisatie gestroomlijnd zijn. Daarvoor was een nieuw digitaal platform nodig. Klanten worden met dit nieuwe digitale platform op maat bediend.

We stelden teams op om de strategie goed tot uitvoer te brengen. Er is een development team, content creatie team en online marketing team die met de strategie aan de slag gingen. Onze consultants sturen deze teams aan en zorgen voor de verantwoording en updates richting de stakeholders binnen De Goudse. Op deze manier worden alle betrokkenen en belanghebbenden up to date gehouden en houden we elkaar scherp op de gestelde doelen.

Overige informatie

Door onze intensieve samenwerking was het belangrijk om een van onze strategen te koppelen aan monitoring. Op deze manier zijn we op micro niveau bezig met het optimaliseren en personaliseren van content op het platform. De ideale samenwerking in onze ogen.

We are you

Tuil
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe