Dock Four op social media

Omschrijving

Dock Four is een interieurbureau met een nieuw product: de Stylepads. Verwisselbare wandpanelen die je zelf samenstelt. Dock Four is de bedenker, maar jij bent de ontwerper. Je kiest de kleuren, materialen en maakt je ontwerp af met handige tools.

Doel

Voor Dock Four mag Infocaster de communicatie via social media doen: van strategie tot content creatie en community management, om Dock Four meteen sterk in de markt te zetten.

Resultaat

En dat doen we met bergen (wand)inspiratie, live-verslag op de Dutch Design Week en de vtwonen & design beurs.

Om de lancering van Dock Four een extra boost te geven, ontwikkelden we ook een Pinterest-activatie. Fans konden hun eigen Stylepad-wand creëren en winnen. Tientallen mensen ontwierpen hun eigen Stylepad-wand op de www.dockfour.com en deelden ‘m via Pinterest, wat natuurlijk veel mooie content opleverde. Win-win!

Naast organische content, zetten we ook in op advertising getarget op een relevante doelgroep, waardoor Dock Four op Facebook in korte tijd gegroeid is naar een community van ruim 14.000 betrokken interieurliefhebbers. En zo wordt de groep die thuis een Stylepad-wand aan de muur heeft hangen groter en groter. Deze ontwerpen – inclusief het verhaal erachter – delen we natuurlijk weer met nieuwe fans, waardoor de Dock Four fanbase alleen nog maar groter – en enthousiaster – wordt.

Overige informatie

Infocaster

Arnhem
Infocaster
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe