Dormio Holidays - Umbraco platform / reserveringssysteem

Omschrijving

Dormio Holidays is een jonge sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 10 vakantieresorts en hotels is Dormio Holidays een snel groeiende speler met een frisse blik binnen de branche.

Doel

Ontwikkel een complete nieuwe (responsive) website met tenminste vier labels (resorts, holidays, investments en leisure development. Zorg er vervolgens voor dat elk resort zijn eigen ‘look and feel’ heeft. Realiseer en optimaliseer vervolgens de koppeling(en) met het online reserveringssysteem/backend.

Resultaat

Poort80 verzorgde het design en ontwikkelde de website met verschillende landingspagina’s. Er zijn verschillende thema’s gedefinieerd waarop de consument gemakkelijk en snel de beste bestemming kan selecteren: wintersport, water, Nederland, bergen. Elk thema (en onderliggende content) is eenvoudig door de opdrachtgever via het Umbraco Content Management Systeem aan te passen en te onderhouden. Elk gekozen resort heeft zijn eigen achtergrondafbeeldingen, logo’s en ‘huisstijl’ waardoor de bezoeker zich direct op de eindbestemming thuis voelt. Via een eenvoudige datepicker kan direct online een reservering worden gemaakt. Elke boeking wordt real-time in het reserveringssysteem verwerkt.
De website met verschillende sub-sites zorgt voor veel traffic naar de website met een hoge conversie. Alles is via Umbraco eenvoudig te onderhouden. Poort80 verzorgt ook de hosting en ondersteunt Dormio door middel van het bijbehorende onderhoudscontract. De labels leisure development en investments hebben een geheel eigen uitstraling en content, gericht op de (andere) doelgroepen met behoud van de eigen Dormio-entiteit.

Overige informatie

Dormio Holidays beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Bonaire. Met haar 10 vakantie resort en hotels verhuurt en beheert zij in totaal ruim 700 vakantieaccommodaties en heeft zij ca. 150 medewerkers .

Poort80

Amsterdam
Poort80
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe