Douwe Egberts Professional - Global platform

Omschrijving

Ontwikkeling van een nieuw global platform voor zakelijk verbruik van koffie

Achtergronden van deze case

Douwe Egberts Professional heeft een nieuw global platform voor zakelijk verbruik van koffie. Douwe Egberts Professional wil bezoekers door middel van de nieuwe website beter informeren over het uitgebreide product- en service aanbod. De koffiebeleving staat hier bij centraal. Om de nieuwe website efficiënt uit te rollen naar meerdere landen is er gekozen voor een praktisch en functioneel platform op basis van EPiServer.

Doel

Douwe Egberts Professional wil een online platform dat past bij haar ambities als wereldspeler. Met de nieuwe website wil zij niet alleen het productaanbod tonen, maar ook meer inspelen op de specifieke wensen die Douwe Egberts Professional voor elk zakelijk segment kan aanbieden. Om dit doel te bereiken heeft eFocus een ondersteunend online concept en strategie ontwikkeld.

Resultaat

Aan de verschillende koffie oplossingen zijn profielen gekoppeld die aansluiten bij de segmenten. Dit zorgt voor een optimale users flow. Douwe Egberts Professional komt als merk door de hele website terug in de content, waardoor de branding maximaal is. De klantreis is intuïtief en ondersteund voor zowel de oriënterende als de terugkerende bezoeker. Het CMS EPiServer werkt flexibel en efficiënt voor contentbeheerders.

Het nieuwe global platform is een unieke combinatie van een efficiënte en conversie gerichte website. Het design is een perfecte combinatie tussen het gevoel van de eindgebruiker en de praktische verkoop van de zakelijke koffie oplossingen. De functionele producten staan centraal, maar de koffie ervaring komt visueel tot leven. Website, functionaliteit en design omvatten zo een reis die begint en eindigt met de beste koffie.

+ Voeg case toe