E-commerce marketing voor LEDLampendirect

Omschrijving

Strategische ondersteuning in de doorontwikkeling van het e-commerce platform alsmede de e-commerce marketing.

Doel

- Langdurige, strategische partner
Het doel van een langdurige en strategische partner is het snel kunnen schakelen en de klant goed leren kennen. Samen met de klant op zoek gaan naar kansen en bedreigingen in de markt en deze direct omzetten naar concrete verbeterpunten. Op deze manier wordt er in de juiste richting gestuurd voor het optimale resultaat.

- Maximale rendement behalen uit samenwerking
Door een actieve en betrokken samenwerking kan er snel worden geschakeld. Een goede samenwerking is de basis voor een maximaal rendement van alle marketinginspanningen.

- Ondersteunend in groei, meegroeien
Op strategisch niveau goed meedenken en adviseren is de basis van ondersteuning voor de groei van webshops.

Resultaat

- verviervoudiging organisch verkeer in vier jaar tijd
Door de juiste marketinginspanningen, kansen te benutten en bedreigingen te alimineren is het organische verkeer binnen vier jaar verviervoudigd.

- omzetstijging jaarlijks van meer dan 20%
Door deze juiste marketinginspanningen zijn de omzetstijgingen meer dan 20% per jaar geweest.

- innovatieve gebruiksvriendelijke webshop
Door veel te testen op het gebied van conversieoptimalisatie en gebruiksvriendelijkheid van de webshop zijn er grote stappen gemaakt. Dit vertaalt zich terug in een stijging in conversiepercentages

Overige informatie

LEDLampendirect is een van de eerste webshops in LED verlichting in Nederland. Begonnen in 2010 als kleine speler is zij doorgegroeid naar de koploper in deze branche. Verwachting is dat de komende jaren deze groei onverminderd doorgezet wordt.

Evoworks is de strategisch en uitvoerend e-commerce partner van deze opdrachtgever. Er wordt voortdurend gekeken naar innovatieve oplossingen voor groei en rendementsverbeteringen.

Evoworks

Arnhem
Evoworks
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe