Een leadgenererende website voor Punt Makelaars

Omschrijving

Sigma Solutions heeft de offline positie van Punt Makelaars versterkt met het creëren van een sterke leadgenererende website die de persoonlijke aanpak van Punt Makelaars weerspiegelt.

Doel

Wie in Utrecht rondloopt komt het te koop-/verkocht-bord van Punt Makelaars regelmatig tegen. Punt Makelaars is gespecialiseerd in de Utrechtse woningmarkt en positioneert zich als zeer betrokken makelaar tussen de verkopende en kopende partij in. Het doel van Punt Makelaars is om deze sterke offline positie te versterken door het verbeteren van de online positie.

Resultaat

Geen one-size-fits-all
Bij welke makelaar een huis te koop staat maakt niet uit als de koper dát specifieke huis wil bemachtigen. Met het scheppen van vertrouwen en de juiste dienstverlening maak je als makelaar pas het verschil. Het proces is net zo belangrijk als het huis zelf, zeker bij wens om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Bij Punt Makelaars draait het om de mens. Hoe Sigma Solutions dat versterkt? Door de persoonlijke aanpak van Punt Makelaars te vertalen naar een digitale context.

Online positie versterken
Om digitaal succesvol te zijn moet je je klant erop wijzen dat anderen klanten tevreden zijn. Online moet je net zoveel zaadjes planten als offline. Bij de nieuwe website is de focus gelegd op:
- Profileren met persoonlijke aandacht, bijvoorbeeld helpen van kopers die naar een specifieke buurt terug willen;
- Positie van 'marktman' versterken; laten zien dat jij de kenner bent van de markt;
- De website inrichten naar de customer journey, zowel voor B2B als B2C;
- Ondersteuning bieden bij elk onderdeel van het proces van kopen/verkopen;
- Mogelijkheid tot zoekopdrachten bieden.

Resultaat
- Nieuwe kansen ontdekt die concurrenten missen om groei mogelijk te maken;
- Leadgeneratie op de lange termijn.

Overige informatie

Over Punt Makelaars
Punt Makelaars is een makelaarskantoor dat zich richt op de Utrechtse woningmarkt. Gekenmerkt door een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak bieden zij dienstverlening voor aankopende, verkopende en business-to-business partijen.

Sigma Solutions

Alkmaar
Sigma Solutions
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe