Een startpagina en online platform

Omschrijving

Een nieuwe, eigentijdse website ontwikkeld op basis van het Sitecore platform, waar de totaal uiteenlopende stakeholders antwoorden snel kunnen vinden.

Doel

De behoefte
Een nieuwe, eigentijdse website waar de totaal uiteenlopende stakeholders antwoorden snel kunnen vinden. Een responsive, representatieve website om de nieuwe corporate identiteit uit te dragen. Met een heldere structuur, waardoor de content duidelijk en beknopt wordt weergegeven. De vijf doelgroepen dienen allemaal de juiste informatie te kunnen vinden.

Resultaat

Een platform ontwikkeld op basis van Sitecore. Ingericht met een duidelijke structuur in de vorm van toptaken, zodat alle doelgroepen de juiste informatie kunnen vinden. Alle componenten kunnen worden herbruikt waardoor het eenvoudig is om een compleet nieuwe pagina te maken. Het vinden van de inleverpunten is nu nog gemakkelijker. Dit is een heel belangrijk onderdeel van de site.

Wecycle is trots en transparant voor wie en de manier waarop zij werkt. Deze website is ook de basis voor stakeholders naar het back-office portaal van Wecycle.

Overige informatie

Het proces
Een betrokken product owner die actief onderdeel uitmaakt van het team is een van de sleutels tot succes. Dat is bij dit project maar weer eens bewezen. De heldere opdracht en handvatten voor het design hebben het team duidelijke richtlijnen gegeven en dat is fijn!
Hierdoor is het toekomstgerichte platform in slechts vier sprints ontwikkeld, wat een heuse recordtijd is. Dit kan enkel als de samenwerking zo goed is.

Estate Digital, part of We are you

Tilburg
Estate Digital, part of We are you
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe