Een vernieuwend fitnessconcept

Omschrijving

SWITCH the Gym is een vernieuwend fitnessconcept waarin personal training wordt gecombineerd met hoogwaardige technologie en ultieme beleving. Met dit ‘boutique’-concept wordt een gat in de fitnessmarkt gedicht.

Doel

SWITCH is een hoogwaardig samenspel van technologie en beleving. Eén personal trainer coacht tegelijkertijd meerdere sporters op basis van hun persoonlijke data. Real-time zichtbaar op de grote schermen en na afloop van de workout in de app. Aan ons de taak om dit op te zetten; van strategie en branding tot development en online marketing.

Resultaat

In technisch opzicht is SWITCH de optelsom van meerdere technologieën, die wij op één dataplatform hebben samengebracht. Op basis van het ontwikkelde Pimcore platform kan men o.a. lessen boeken en work-out prestaties analyseren. De data uit de hartslagmeter – die tijdens de work-out wordt gedragen – wordt real-time getoond op grote schermen en doorgezet naar de app. Zo worden resultaten direct inzichtelijk en kunnen persoonlijke doelen worden behaald. Aan ambities geen gebrek: binnen twee jaar wil SWITCH zo’n twintig vestigingen openen. En ook het buitenland lonkt.

Overige informatie

Wie structureel sport, boekt progressie. Dat leden eenvoudig kunnen reserveren is voor SWITCH van groot belang. Boeken kan zowel via website als app. Aanmoedigende notificaties – en persoonlijke berichtjes van de trainer – stimuleren leden om de sportieve gewoonte vast te houden.

+ Voeg case toe