Esra - Intern Transport en Opslag

Omschrijving

Altijd dicht in de buurt vanuit haar mobiele werkplaatsen. ESRA is een ervaren leverancier op het gebied van intern transportmateriaal op de Nederlandse markt en gespecialiseerd in verkoop, verhuur en lease van heftrucks, pallettrucks en handtransportmaterieel. Als importeur van onder andere Cesab vorkheftrucks staat Esra bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid.

Doel

ShopWorks kreeg de in 2013 de opdracht om een de bestaande Magento webshop volledig opnieuw te realiseren. De vorige installatie voldeed technisch niet meer en was niet meer up to date. Nu, in 2018, was de opdracht de website van Magento 1 naar Magento 2 te migreren.

Het doel van deze website was een rustige en gebruiksvriendelijke webshop te ontwikkelen gericht op leadgeneratie, maar ook het digitaal ontsluiten van de productcatalogus. De webshop is gekoppeld met Microsoft Dynamics NAV.

Resultaat

ShopWorks heeft de bestaande, door ons ontwikkelde, Magento 1 webshop gemigreerd naar Magento 2. Het doel van deze website is een rustige en gebruiksvriendelijke webshop te ontwikkelen gericht op leadgeneratie, maar ook het digitaal aanbieden van de productcatalogus. Voor optimale schaalbaarheid en oog op de toekomst is er gebruik gemaakt van Magento 2. Hiermee hebben wij diverse custom ontworpen pagina’s gecreëerd en een verhuurmodule ontwikkeld. Met de verhuurmodule is het aanvragen van een persoonlijke huur-offerte mogelijk gemaakt. De producten van Esra zijn in de backend gemakkelijk beschikbaar te stellen voor verhuur door middel van product attributes. De webshop is tevens gekoppeld met Microsoft Dynamics NAV.

Overige informatie

ShopWorks

Utrecht
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe