Eventtrading.nl Webshop

Omschrijving

Voor EventTrading heeft Orange Juice een volledig nieuwe webshop gelanceerd. Niet alleen het design, maar het gehele platform is vernieuwd. In de webshop kunnen bedrukte en blanco polsbandjes, munten, garderobenummers en lanyards voor evenementen besteld worden. Dankzij de implementatie van een online editor kan de klant producten zelf personaliseren.

Doel

EventTrading levert polsbandjes, munten, garderobenummers en lanyards voor evenementen. De prijs, materialen en designs van de producten variĆ«ren, waardoor deze voor veel verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Om de klant optimaal te bedienen heeft Event Trading de webshop, inclusief huisstijl en logo, compleet laten vernieuwen. De nieuwe webshop is responsive en heeft een eigentijds design waarbij gebruiksgemak in het online bestelproces centraal staat. Voor het personaliseren van producten met tekst, logo en afbeeldingen is een online ontwerpeditor geĆÆmplementeerd. Polsbandjes, munten, garderobenummers en lanyards kunnen met deze editor eenvoudig worden voorzien van een unieke bedrukking. Zelf ontwerpen is overigens geen vereiste, de klant kan er ook voor kiezen om dit te laten doen door de deskundige medewerkers van EventTrading.

Resultaat

Het designproces en de technische realisatie hebben geleid tot een responsive webshop met een frisse uitstraling. Niet alleen op desktop, maar ook op mobiele apparaten ervaart de klant optimaal gebruiksgemak in het ontwerp- en bestelproces.

Sinds de lancering van de vernieuwde webshop zijn zowel de conversie als de gemiddelde orderwaarde gestegen. Momenteel wordt er nog gewerkt aan nieuwe functionaliteiten waardoor de conversie zal blijven stijgen.

Orange Juice

Arnhem
Orange Juice
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe