Everest Academy, opleidingsplatform

Omschrijving

Hoe dient het digitale opleidingsplatform van Everest Academy er uit te zien?

Achtergronden van deze case

Everest, onderdeel van TSS Group, is de business engineering company die complexe businessvraagstukken vertaalt in innovatieve en praktische ICT-oplossingen voor financiële dienstverleners en centrale overheid. Haar academy biedt medewerkers een uitgebreid en divers aanbod aan trainingen, workshops en ontwikkelingsmogelijkheden.

In een kennisintensief bedrijf als Everest is het van essentieel belang dat de medewerkers niet alleen worden opgeleid om hun functie goed te kunnen vervullen, maar dat er ook sprake is van een verdere ontwikkeling. De volgende vraag staat centraal in deze case: “Hoe dient de website van Everest Academy er uit te zien om aan te sluiten bij haar identiteit?”

Doel

Om de website te laten matchen aan de doelstellingen en waarden van Everest, startten we het proces met een intake. Daarin kwamen de wensen en eisen naar voren en bekeken we de mogelijkheden betreft de implementatie van de huisstijl in de website. Maar ook een tool voor het functiehuis. Aan de hand daarvan ontwikkelden we een ontwerp. Na akkoord is de website technisch gerealiseerd.

Resultaat

Everest wil een bedrijfscultuur realiseren waarin het vanzelfsprekend is dat de focus ligt op de ontwikkeling en daarmee de inzetbaarheid van medewerkers voor langere termijn. Het resultaat is een website die voldoet aan deze behoeften, waaronder de verwerking van het functiehuis. Deze website biedt de medewerkers een overzichtelijk platform om een selectie te maken uit de vele specialisaties en trainingen, workshops en ontwikkelings-mogelijkheden. Met een beeldconcept waarin dezelfde mensen centraal staan.

DeltaZuid - Branding innovations

Waalre
DeltaZuid - Branding innovations
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe