Festive – festivaloverzicht app

Omschrijving

Festive is hét platform voor festivalgangers in Nederland, België en binnenkort zelfs wereldwijd. Met de Festive app ben je altijd en overal op de hoogte van al het festival aanbod, je favoriete artiesten en krijg je per festival direct toegang tot de line-up, timetable en de plattegrond.

Doel

De offline werking van de app zorgt ervoor dat de content altijd en overal beschikbaar is. Ideaal aangezien de verbinding op festivalterreinen vaak beperkt is.

Selecteer je favoriete festivals en ontvang push notificaties als de line-up net bekend is gemaakt of de ticketverkoop van start is gegaan. Ieder festival heeft een aparte pagina waarin het programma (line up) overzichtelijk wordt gepresenteerd. Draai je smartphone een kwartslag (op het programmascherm) en de timetable per podium wordt zichtbaar in landscape mode. Ieder festival heeft een eigen artiestenpagina, hierin vind je een overzicht van het artiestenaanbod. Ook is het mogelijk om de persoonlijke pagina van een artiest te bekijken. Op deze pagina vind je de datum en het tijdstip wanneer, en het podium waarop, de artiest zal spelen. Bovendien kun je een korte biografie lezen van de artiest en heb je de mogelijkheid om door te klikken naar de persoonlijke SoundCloud en YouTube kanalen.

Resultaat

De applicatie is gratis te downloaden op zowel iPhone als Android devices. Bezoek hier de website van Festive.

Functionaliteiten:

- Programma overzicht
Een overzicht van het programma. Bookmark een artiest en plaats deze daarmee automatisch in je agenda. Op deze manier ontvang je ook zonder netwerkverbinding relevante notificaties.

- Artiesteninfo
Lees je per festival in wie er speelt.

- Plattegrond
Met behulp van de plattegronden vind je gemakkelijk de weg op ieder festival.

- Filters
Stel filters in voor land/stad, periode, genre, artiest en/of locatie en zoek een festival.

- Sponsor pagina
Een overzicht van belangrijke sponsors.

- Favorieten toevoegen
Voeg een festival of artiest toe aan je favorieten. Hiermee wordt een evenement offline beschikbaar gemaakt en kun je het evenement later eenvoudig terugvinden.

- Pushnotificaties
Stel zelf de pushnotificaties in die je wilt ontvangen. Word op de hoogte gesteld wanneer de line-up of time schedule is geüpdatet of wanneer de kaartverkoop is begonnen.

DTT

Amsterdam
DTT
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe