FME | Responsive website én interactief ledenplatform

Omschrijving

Interactief ledenplatform voor FME: dé ondernemersorganisatie voor de technologische industrie met 2.300 aangesloten bedrijven die in totaal 225.000 medewerkers aan het werk hebben. Op basis van een stevige online strategie is het ledenplatform gerealiseerd. De website is ontwikkeld op basis van open source CMS Drupal.

Doel

FME is in transitie van branchevereniging naar ondernemersorganisatie. Om deze transitie kracht bij te zetten was een nieuwe website nodig. Een website die de meerwaarde van het lidmaatschap zou onderstrepen en zo veel mogelijk direct online voordeel zou bieden voor de leden van FME. Wij hebben FME geholpen de online meerwaarde van het lidmaatschap te definiëren en ontwikkelden de nieuwe website.

Resultaat

Wat is precies de meerwaarde van het lidmaatschap? Waar hebben de leden behoefte aan? En welke rol zou de nieuwe website hierin kunnen vervullen? Daar hebben we in een aantal intensieve sessies met FME en een team van Flink antwoord op gezocht. Het resultaat van deze sessies vormde het stuur waarmee we het scrumproject, tijdens de soms bumpy road, goed op de rit konden houden.

Het resultaat is een interactief platform met een laagdrempelige mijn-omgeving voor leden. Zij kunnen hier persoonlijke berichten vanuit FME ontvangen, hun mening geven over voor actuele onderwerpen, zich direct inschrijven op interessante events en nog veel meer. Dit alles ook nog op alle devices, volledig responsive. Met de gebruiksvriendelijkheid van het Drupal content management systeem en in de herkenbare stijl van FME: oranje, zwart met krachtige vormen en focus op de kerntaak van FME: meerwaarde voor haar leden.

Flink

Den Haag
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe