Geld voor later, maar dan van nu

Omschrijving

Het waarborgen van financiële zekerheid voor later brengt rust. Zo kun je vandaag en morgen genieten van dingen die er écht toe doen. Brand New Day is een digitale pensioen bank van deze tijd en communiceert in gewone mensentaal met persoonlijke aandacht.

Doel

Laat mensen nu al nadenken over hun financiële toekomst en de mogelijke risico’s die daarbij horen.

Bedrijven overtuigen dat ze nu al een steentje kunnen bijdragen aan de financiële toekomst van hun personeel.

Als de digitale pensioen bank van deze tijd, praat BrandNewDay liever in gewone mensentaal, waardoor het mogelijke zorgen wegneemt, vertrouwen creëert en geruststelling voor later waarborgt.

Resultaat

Het nieuwe platform van Brand New Day ademt persoonlijke aandacht waarbij jij of je bedrijf centraal staat. Het communiceren van een belangrijke boodschap gebeurt op een eigentijdse, optimistische en vriendelijke manier dat verweven zit in zowel de tone-of-voice als in de gehele visuele identiteit.

Werkgevers beoordelen Brand New Day met een 8.2 (7.9 - 2016) en een 28.5 % verbetering in de NPS score.

De onderscheidende beeldtaal richt zich op de emotie die vrijkomt wanneer je jouw financiële zekerheid voor later goed hebt geregeld. Zoals bijvoorbeeld het in alle geruststelling kunnen genieten van ravotten in de modder met je kind of van die goed belegde boterham.

De fotografie is eenvoudig, soms vervreemdend, maar wel herkenbaar. Voor de herkenbaarheid was het essentieel om diepere emoties aan te boren, maar ook tegelijkertijd het gevoel van ontzorging en zekerheid te bieden.

Brand New Day staat als brand. Ontwikkeld vanuit een helder concept.

Overige informatie

Voor Brand New Day heeft DotControl bijgedragen aan de positionering van het merk, de ontwikkeling van een onderscheidende visuele identiteit en het vertalen van de brand story naar een nieuw platform voor consumenten en bedrijven.

DotControl | Data Driven Creative Agency

Rotterdam
DotControl | Data Driven Creative Agency
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe