Gom.nl straalt op alle schermen

Omschrijving

Schoonmaakgigant Gom, onderdeel van de facilitaire dienstverlening van Facilicom, wilde een nieuwe, heldere website. Deze website moest op ieder apparaat goed zichtbaar zijn. Daarom ontwikkelden we een zogeheten 'responsive' website die zich aanpast aan de schermgrootte van de bezoeker.

Doel

Met de website wil schoonmaakbedrijf Gom iedere klantvraag op een gebruikersvriendelijke manier beantwoorden. De website is daarom zo ontwikkeld dat contact opnemen gemakkelijk is en dat Gom al haar kennis over schoonmaken en gastvrije dienstverlening kan delen.

Resultaat

Voor elke divisie van Facilicom mocht Connect Holland de website ontwikkelen. We bedachten een herkenbaar concept als basis voor alle divisies. In de wensen van de divisies waren overeenkomsten, maar ook grote verschillen. Logisch, want een beveiligingsbedrijf wil andere informatie delen dan een schoonmaakbedrijf.

Wel was het duidelijk dat iedere divisie nieuws wil delen, of dat nu via Twitter, het relatieblad FacilitairOnline! of een nieuwsbericht is. We voegden daarom een actualiteiten-box toe waarmee het in één oogopslag duidelijk wordt wat er speelt bij de desbetreffende divisie. Ook maakten we het makkelijk voor bezoekers om contact op te nemen. Dit deden we met een handige terugbel-contactbanner, waar de bezoeker zijn telefoonnummer achterlaat en door de juiste contactpersoon teruggebeld wordt. In het hoofdmenu bleef flexibele ruimte die elke divisie naar wens kon invullen.

Alle divisie-sites verbonden we met elkaar door middel van een Facilicom-balk boven iedere website. Vanaf daar navigeren bezoekers naar andere divisiewebsites, Facilicom-vacatures en het kenniscentrum FacilitairOnline!.

Gom.nl heeft een fris 'flat design' gekregen. Hierdoor laden pagina's vlug en volgt de website de laatste designtrends. De menustructuur vulde onze ontwerper samen met Gom in. Het resultaat is een heldere navigatie waarin de vele pagina's terug te vinden zijn: van jaarverslagen tot pagina's over vloeronderhoud.

De website straalt gastvrijheid uit. Eén van de speerpunten van Gom. De foto's geven de prettige (werk)sfeer weer die Gom creëert voor haar klanten.

De website moest gastvrij zijn voor iedere bezoeker op elk apparaat. Gom.nl is daarom geheel 'responsive' gebouwd. Ook draait ons Content Management Systeem, Windmill CMS, achter de website. Daardoor kunnen de mensen van Facilicom en Gom nu zelf aan de slag met het plaatsen van (nieuws)berichten, afbeeldingen en filmpjes. Door middel van de slimme zoekmachine (zie afbeelding) en technische SEO-optimalisatie wordt de website goed gevonden in zoekmachines.

Connect Holland B.V.

Rotterdam
Connect Holland B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe