GoPure website

Omschrijving

De website van GoPure had een slag te slaan. Verouderd, niet responsive en slecht vindbaar. En dat terwijl de positionering van GoPure helder en uniek is. DutchGiraffe ontwikkelde een inspirerende website waarbij het ontwerp en de functionaliteiten maximaal aansluiten bij niet alleen de doelgroep, maar ook het merk zelf.

Doel

Effectieve content creatie voor GoPure
De propositie van GoPure vindt zijn oorsprong in de natuur. Puur natuur. Het gaat over eerlijke smaken, rijke texturen en unieke combinaties. Van de fijnste aardappelrassen tot ‘vergeten’ groenten. Dit uitgangspunt hebben in met custom content creatie in beeld vastgelegd. De unieke combinatie tussen het merk GoPure en de gebruikte ingrediënten is in beeld vertaald door het gebruik van natuurlijke ondergronden, ingrediënten die ‘net uit de grond zijn gehaald’ en de producten van GoPure, waardoor de verbinding tussen belofte en merk wordt gemaakt.

Resultaat

WordPress als basis
WordPress is als basis genomen. Het biedt de beheerders van GoPure alle ruimte om de website zelf te aan te passen of aan te vullen. We maken daarnaast effectief gebruik van krachtige plugins. Bouwblokken die uitzonderlijk goed presteren binnen hun eigen vakgebied. Daar ligt een deel van de kracht van WordPress en de omliggende techniek. En daar maken we graag gebruik van. Want door slim gebruik te maken van de juiste techniek van anderen kunnen we makkelijker ontwikkelen, eenvoudiger onderhouden en sneller innoveren.

De basis voor een online marketing strategie
De website is de basis van een overkoepelde online marketing strategie. In combinatie met verschillende sociale kanalen zal in 2018 een op doelgroepen en persona’s gebaseerde marketingplan van start gaan. Hierop zijn de user experience, de customer journey en toegepaste call-to-actions voorbereid.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

DutchGiraffe | Digital Creatives

Den Haag
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe