Hebban boeken community app

Omschrijving

Een digitale boekenclub, welke boekenliefhebber wil dat nou niet? Hebban, de populairste boekensite van Nederland en Vlaanderen, was op zoek naar een applicatie. Daarom hebben Hebban en DTT samengewerkt om de Hebban Boeken Community app te creëren.

Doel

Het ontwikkelen van een boeken community app voor de grootste- en meest actieve boekencommunity van Nederland en Vlaanderen, Hebban. Hebban is een platform voor lezers door lezers. De verwachting van de applicatie was om dezelfde mogelijkheden te bieden als de Hebban website, maar dan in applicatie vorm.

Resultaat

Het resultaat is een app waarin boeken eenvoudig gevonden kunnen worden en worden toegevoegd aan leeslijstjes van de gebruikers. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om details, ratings, beoordelingen en statistieken over boeken te vinden. Dit alles in een handig overzicht, met een prachtig design.

Met de barcodescanner functie houd je overzicht over boeken die je al gelezen hebt, in je boekenkast hebt staan en boeken die je nog wil lezen in de toekomst. De app biedt inspirerende boekenplanken met binnenkort verwachte boeken, trending boeken en meer.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Hier een greep uit het succes van de Hebban Boekenapp:

★★★★★ door Kaakaatje kaakaatje
"Een super leuke en handige App! Nu kan ik een keertje mijn leeslijstje bijhouden! Ook zeker fijn dat er een boekenscanner in zit!"

★★★★★ door Anoniem
Handige app voor de echte leesgek; onderweg je boekenplank bijwerken, met behulp van de barcodescanner informatie opvragen over een boek..

★★★★★ door Francine Herrebaut
Heerlijk om altijd en overal toegang te hebben tot de meest overzichtelijke bibliotheek met info over boeken, auteurs en persoonlijke boekenplanken. Topapp.!

★★★★★ door Bianca Blok
Eindelijk al mijn gelezen boeken in 1 oogopslag bij elkaar. Heel handig!

★★★★★ door Martijn Lindeboom
De app waar heel boekminnend Nederland (en Vlaanderen) al tijden naar smacht. En hij is zelfs beter en mooier dan gehoopt!

DTT

Amsterdam
DTT
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

+ Voeg case toe