HEMA Fotoservice

Omschrijving

De HEMA fotoservice is een e-commerce platform voor het afdrukken van foto's en het ontwerpen van fotoproducten door consumenten. Het online assortiment is breed, onder meer canvasdoeken, fotoalbums, posters, wenskaarten en kalenders.

Doel

Een volledige vernieuwing van het gehele e-commerce platform, van design tot bestelproces. De website responsive maken, zodat deze geschikt is voor alle devices (van desktop tot smartphone). De opdrachtgever ziet dat het maken, opslaan en bewerken van foto's steeds weer nieuwe vormen aanneemt, denk aan social media als Instagram. Het is van belang om hierop in te spelen met een nieuwe en eigentijdse website. Het doel is om met de nieuwe website de positie van HEMA fotoservice als marktleider te behouden en uit te bouwen.

Resultaat

De nieuwe HEMA Fotoservice is nu een responsive website en een uitstekend voorbeeld van e-commerce maatwerk. De gebruikerservaring staat voorop bij elke beslissing in het realisatie- en optimalisatietraject. De consument kan in een handomdraai fotoafdrukken en fotoproducten bestellen, waarbij men kan kiezen voor levering in de winkels of door thuisbezorging. Het nieuwe design en het vernieuwde bestelproces zorgt voor hogere conversie en verbeterde klanttevredenheid. Een geavanceerde implementatie van Google Analytics e-commerce module registreert de resultaten en HEMA gebruikt een consumentenpanel om de usability te testen.

Orange Juice

Arnhem
Orange Juice
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe