HemdvoorHem: een van de grootste overhemden webshops

Omschrijving

HemdvoorHem is een van de grootste overhemden webshops in Nederland. De webshop is gespecialiseerd in overhemden van de betere merken en richt zich daarmee voornamelijk op de zakelijke man.

Doel

HemdvoorHem was binnen korte tijd hard gegroeid en kwam daardoor voor verschillende uitdagingen te staan. Omdat er steeds meer verkeer op de webshop kwam, werd er ook meer van de website gevraagd. Daarom moesten er zowel aan de voor- als aan de achterkant van de shop aanpassingen worden gedaan.

Inmiddels streeft de shop naar omzetverdubbeling en zijn we nog steeds continu bezig met kijken waar we verbetering door kunnen voeren. Zowel aan de voorkant voor de klant, als aan de achterkant voor de webshopeigenaar.

Resultaat

We hebben ons beziggehouden met aanpassingen op het gebied van automatisering, zodat het logistieke proces voor de webshop-eigenaar sneller en efficiënter zou verlopen. We zorgen er nu nog steeds en continu voor ervoor dat de website snel blijft draaien, stabiel is en een hoger conversiepercentage behaalt.

HemdvoorHem is nu een stabiele en betrouwbare site. De responstijd is met 90% verbeterd; de zoekfunctionaliteit en filter zitten onder de 400 miliseconden. Bovendien is gezorgd voor tijdsbesparing binnen het proces van de webshopeigenaar.

Overige informatie

Ook interesse in een B2C webshop? Bekijk onze website www.h1.nl en neem contact met ons op!

H1 Webdevelopment

Rotterdam
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe