Hoogendoorn Kaas

Omschrijving

Al 80 jaar en drie generaties lang is de familie Hoogendoorn de specialist op het gebied van natuurlijk gerijpte kazen. De familie Hoogendoorn begon met een marktkraam op de Schiebroekse markt en heeft vandaag de dag een kaashandel en staat dagelijks op weekmarkten door het hele land.

Doel

Na 80 jaar op de fysieke markten aanwezig te zijn besloot de familie Hoogendoorn deel te willen nemen aan de online markt. Het was aan Hypershop de taak om een Magento 2 webshop te bouwen die het mogelijk maakt om alle soorten kaas in het gewenste gewicht te bestellen. De webshop moest een fris design krijgen dat aansluit bij het assortiment en het natuurlijke rijpproces van de kazen.

Resultaat

Er staat een mooie Magento 2 webshop met een ontwerp dat perfect aansluit bij de kazen van Hoogendoorn. De kazen zijn op logische wijze ingedeeld in categorieën waardoor de bezoeker gemakkelijk zijn of haar lievelingskaas kan vinden. Vanaf zowel de categoriepagina als de productpagina is het mogelijk om kaas te bestellen per 100, 250, 500, 750 of 1000 gram. Er kunnen ook hele kazen besteld worden.

Alle categorieën en producten in de webshop zijn voorzien van beschrijvingen die per kaas de smaakbeleving en serveertips toelichten. Ook staan alle ingrediënten per kaas netjes en overzichtelijk in een lijst op de productpagina gepresenteerd. Dat is voor zowel de bezoeker als voor Google interessant.

Hypershop B.V.

Rijswijk
Hypershop B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe