Huddle - E-learning platform

Omschrijving

Met een Huddle kan iedereen die laagdempelig trainingen wil aanbieden en een community wil opbouwen rondom een bepaald onderwerp een eigen ledensite opbouwen. Met de Huddle app kan iedereen deelnemen aan trainingen en de topics die langskomen.

Doel

Vanuit alle Huddle beheerders en hun communities kwam steeds vaker de vraag naar een app om ook onderweg - ondanks de response website - actief te kunnen zijn. Een training volgen in de trein of vanaf de bank reageren op een topic werd steeds belangrijker voor de verschillende leden. Met deze wensen heeft Huddle Webuildapps benaderd om eens mee te denken over de mogelijkheden en zijn we samen aan de slag gegaan om een iOS en Android app te ontwikkelen.

Resultaat

Iedere Huddle gebruiker kan inloggen met zijn of haar account en zo via de app toegang krijgen tot alle Huddles waarbij hij is aangesloten. Binnen iedere Huddle kan de gebruiker zijn of haar inbox bekijken en zien wat er allemaal binnen de community is gebeurd.

Binnen alle boards kunnen kan er gereageerd worden op de langsgekomen topics of kunnen nieuwe berichten worden geplaatst. Ook zijn de social features zoals het liken van berichten beschikbaar.

Via de app kan de gebruiker ook de aangeboden trainingen binnen een Huddle blijven volgen om zo de persoonlijke ontwikkeling op peil te houden.

Webuildapps

Alkmaar
Webuildapps
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe