Impactvolle website voor impactvolle matches

Omschrijving

Vroom & Van den Heuvel is geen standaard werving & selectie bureau. Vanuit Den Haag richten zij zich op executive search, interim opdrachten op directieniveau en advies aan (internationale) organisaties. De vraag aan Flink was om deze bedrijfsfilosofie te vertalen in hun online strategie.

Doel

Storytelling als basis

Gewapend met de nieuwe bedrijfsstrategie zijn we aan de slag gegaan met het uitdenken van een sterk concept voor de nieuwe website. Door een laag dieper te gaan zijn we op het idee gekomen om de vier kernwaarden niet toe te lichten in platte tekst maar om verhalen in te zetten om ze tastbaar te maken. Zo kan Vroom & Van den Heuvel op een unieke manier uitdragen wat in hun ogen de vier essentiële kwaliteiten zijn die organisaties en individuen verder helpen succesvol te zijn.

Resultaat

Modern en eigenzinnig

Om de nieuwe website de juiste krachtige stijl mee te geven, namen we ook de bestaande huisstijl onder handen. Op basis van die vernieuwde stijl is het design voor de website naar een nieuw niveau gebracht. In de website staan de verhalen centraal, verbonden aan de expertise en indrukwekkende track record van Vroom & Van den Heuvel. De website is zowel gericht op ambitieuze opdrachtgevers als op werkzoekende professionals. Omdat bemiddelen voor Vroom & Van den Heuvel veel meer is dan een transactie, is de nieuwe website dus ook veel meer dan een overzicht van beschikbare vacatures. Een resultaat waar we samen met Vroom & Van den Heuvel heel erg trots op zijn!

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

“Flink bleek voor ons zoveel meer dan een bouwer van prachtige websites. Met een team van kundige, creatieve en verrassende professionals hebben ze ons als ware “partners in business” omarmd in het proces van creatie tot realisatie. De transparantie en betrokkenheid zorgde voor constructieve discussies, maakte het traject bijzonder efficiënt en heeft uiteindelijk geresulteerd in een nieuwe website en huisstijl waar we met z’n allen super trots op kunnen zijn.“

- Paul Geusgens Managing Partner -

Flink

Den Haag
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe