Innovatie werkelijk werkend maken

Omschrijving

Breng het merk HCS Company, dé Open Source en Red Hat specialisten van Nederland, naar een volgend niveau

Doel

HCS Company is een specialistisch IT-bedrijf uit Amsterdam. Zij geloven dat IT leuk, echt innovatief en toch ook simpel kan zijn. Al jaren werken ze voor toonaangevend partijen als de Politie, KLM, UWV en het Prinses Maxima Centrum. Het snelgroeiende IT-bedrijf zocht hulp bij het veranderen en professionaliseren van hun merk. Hiervoor benaderen ze ons. De opdracht luidde als volgt; breng alle merkelementen van HCS Company naar een nieuw niveau.

Resultaat

Merkstrategie.
Fun, kwaliteit en openheid, dat is waar HCS Company voor staat. Dat is de basis van het dagelijkse werk van dit eigenwijze IT-bedrijf. Op basis van Open Source en Red Hat technologie maken zij innovatie werkelijk werkend. Niet door drastisch te vernieuwen, maar door een brug te slaan tussen het bestaande bekende en nieuwe moderne, flexibele IT. Op deze manier is innovatie niet een mooi woord, maar zetten ze uitdagende ideeën om in werkende realiteit.

Design.
De basis van het design zijn de sterke persoonlijkheden, dé Red Hat specialisten van Nederland. Zij maken de innovatie. Zij maken het bedrijf. Zij zetten uitdagende ideeën om in werkende realiteit.

Om dit beeld duidelijk over te brengen combineren we een statement “Wij maken innovatie werkelijk werkend” met de sterke persoonlijkheden. Deze personen zijn met de kernmerken van HCS Company gefotografeerd.

Resultaat.
Het door technologie gedreven bedrijf heeft een gezicht gekregen. In dit geval gezichten. Letterlijk en figuurlijk. De gezichten weerspiegelen de fun, kwaliteit en ervaring van Open Source en Red Hat technologie. De nieuwe website is een afspiegeling van het innovatieve karakter van HCS Company, want samen bouwen zij met opdrachtgevers aan eenvoudige en open IT. Zien is geloven. Dankzij Maibru heeft HCS Company een flinke stap gezet in de professionalisering van het merk. Samen is er een verbinding gemaakt tussen een aanpaste huisstijl, een vernieuwde merkstrategie, content en design.

Maibru

Amsterdam
Maibru
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe