Onion Today - Innovatieve app en huisstijl

Omschrijving

Onion Today wilt alle bedrijven die actief zijn in de uiensector met elkaar verbinden aan de hand van de Onion Today app. Nilsson heeft de huisstijl, back-end en API voor de app en een website ontwikkeld.

Doel

Onion Today wilt alle bedrijven die actief zijn in de uiensector met elkaar verbinden aan de hand van de Onion Today app. Deze app moet een ideale mix zijn van marktverkenning en agrarische sociale media. Nilsson kreeg de uitdaging om in een jaar met een passende huisstijl naar een innoverende app te gaan om op de Landelijke Uiendag te lanceren.

Resultaat

Nilsson heeft de huisstijl van Onion Today ontworpen met een toekomstbestendig logo. Aan de hand van deze huisstijl zijn er verschillende middelen uitgewerkt, waaronder een website. Op de website kunnen bedrijven zich aanmelden voor de app en vragen stellen over het gebruik. In samenwerking met Mission is de Onion Today app ontwikkeld. Nilsson heeft de back-end en API voor de app ontwikkeld en Mission maakte de app beschikbaar voor Android en iOS. Door een iteratieve werkwijze met beide partijen en de opdrachtgever kon er effectief geschakeld en snel ontwikkeld worden.

Overige informatie

Op de Landelijke Uiendag in augustus 2017 werd de Onion Today app officieel gelanceerd, in het bijzijn van Omroep Zeeland en diverse betrokkenen.

Om de statistieken van de app inzichtelijk te maken, heeft Nilsson een dashboard ontwikkeld waarmee de basis wordt gelegd voor een goede doorontwikkeling van de app.

Naast de website en de Onion Today app heeft Nilsson ook het template voor de nieuwsbrieven ontwikkeld en zijn we een ondersteunende factor bij het maken van professionele bedrijfspresentaties.

Nilsson

Goes
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe