Interactief high performance webbased planning

Omschrijving

Riool Reinigings Service RRS is specialist in ontstoppen, reinigen en inspecteren van rioleringen en afvoer-buizen. RRS heeft een snelle service en is 24/7 bereikbaar. Om de dienstverlening waar te maken zijn ze afhankelijk van VRIS, een planningsapplicatie(web) op het Microsoft platform. VRIS gebruikt Microsoft SQL 2012, IIS en ASP.NET,

Doel

RRS heeft XCESS gevraagd om de verouderde systemen voor planning en monitoring om te zetten in een toekomst vaste applicatie. Door de applicatie samen te ontwikkelen is er de zekerheid dat deze precies voldoet aan de wensen en eisen van RRS.

Resultaat

Een efficiënte planning voor optimale inzet van personeel en materiaal. De planningsafdeling heeft het overzicht van de monteurs, vakantie- en ziekte-uren en voertuigen via de business applicatie VRIS. Deze schermen zijn samengevoegd tot 1 scherm waardoor er direct inzicht is in de planning. Welke monteur met welk voertuig is beschikbaar voor de klus.

De monteurs in het veld zijn aangesloten op VRIS via een mobiele device. Na afhandeling van de klus meldt de monteur die af en gaat verder met zijn planning uit de mobiele device. Doordat de mobiele devices direct gekoppeld zijn met VRIS heeft de planning alle gegevens realtime beschikbaar en kunnen ze makkelijk en snel de volgende klus klaren.

VRIS is geïntegreerd met het financiële pakket en de HRM-module. VRIS haalt de vakantie- en ziekte-uren uit de HRM-module. Aanvullende rapportagefunctionaliteit vanuit het financiële pakket zorgt voor snel inzicht in de financiën en hiermee gegevens voor eventuele bijsturing.

Door het samen ontwikkelen van VRIS zijn alle overbodige schermen weggesneden. Het invoeren van klussen kost minder tijd en energie en levert ook minder fouten op. De medewerkers zijn erg tevreden doordat het systeem bijzonder gebruiksvriendelijk is en eenvoudig om mee te werken.

Overige informatie

De bedrijfsapplicatie is een stevige basis voor alle bedrijfsprocessen. Dit start met een goede planning voor optimale inzet van personeel en middelen met als resultaat tevreden klanten, kostenreductie en meer winst.

+ Voeg case toe