Intermat (ver)leidt klant naar showroom met leadgen website

Omschrijving

Het tijdperk waarin de klanten van Intermat zelf hun weg naar de showroom vonden is verleden tijd. Hun zoektocht begint immers niet meer op straat, maar online. Goed vindbaar zijn in zoekmachines is dan ook een vereiste. Maar hoe worden we dat? Met deze vraag kwam Intermat bij Sigma Solutions.

Doel

Intermat wilde online goed vindbaar worden om zo meer bezoek aan haar showroom te genereren.

Oplossing

Om de klanten van Intermat naar de showroom te leiden bouwden we een professionele leadgeneratie website. Met behulp van online marketing activiteiten als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en Google Adwords is de website op lokaal, merk- en productgerelateerd zoekgedrag goed vindbaar gemaakt. De diverse call-to-actions maken het de bezoeker vervolgens gemakkelijk om contact op te nemen of direct een afspraak te maken voor een showroombezoek.

In de menustructuur is rekening gehouden met het zoekgedrag van de doelgroep. Zo kan men zoeken op stijl (van design tot klassiek) of op de merknaam (van Bulthaup tot Siemens). Ook als de bezoeker nog geen idee heeft van zijn stijl- of merkvoorkeuren valt er nog genoeg te ontdekken. Er zijn verschillende pagina's volop inspiratie voor een nieuwe keuken of badkamer, compleet met bijbehorende tegels. De website sluit dan ook naadloos aan bij Intermat's kernwaarden: inspireren en ontdekken.

Resultaat

De nieuwe website (die live ging in 2014) heeft gezorgd voor een constante stijging in het aantal showroom- en websitebezoekers. Mensen die anders nooit in Mijdrecht terecht zouden komen staan nu op de stoep voor een adviesgesprek. Door de activiteiten continu te meten ontdekt SIgma Solutions de ideale mix van marketingmiddelen en website-verbeteringen. Door dit te blijven optimaliseren brengt Sigma Solutions Intermat steeds dichter bij haar klanten.

Overige informatie

Over Intermat

In 1977 opende Intermat haar deuren, in Mijdrecht. In de afgelopen 38 jaar heeft Intermat haar assortiment uitgebreid met topmerken als onder andere Bulthaup, Villeroy & Boch, Mosa en Eggersmann. In haar 2000m2 showroom heeft zij een zeer ruim assortiment aan keukens, badkamers en tegels.

Sigma Solutions

Alkmaar
Sigma Solutions
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe