Jtwee - responsive website in stijl

Omschrijving

Jtwee is een Middelburgse badkamer- en keukenspecialist, gestart in 1992. Het concept van Jtwee is dat zij de klant compleet ontzorgen bij de aankoop en plaatsing van een nieuwe keuken en/of badkamer. Nilsson werd gevraagd om een vernieuwde website voor Jtwee te ontwikkelen.

Doel

De showroom van Jtwee is recent vernieuwd voor een nog betere belevingswereld van keukens en badkamers. Deze verbeterde beleving moet ook op de website doorgevoerd worden met een goede verdeling tussen keukens en badkamers. Op deze manier wil Jtwee meer klanten naar de showroom trekken die ook beter passen bij de producten die Jtwee aanbiedt. Het totaalconcept en de voordelen van Jtwee moeten op de website duidelijk naar voren komen.

Resultaat

Nilsson ontwikkelde een fullscreen website waarbij de beleving van Jtwee op één staat. Er is een goede verhouding tussen tekst, beeld en animaties gemaakt om de beleving op de website te optimaliseren. Daarnaast is er een logisch pad gemaakt omtrent de customer journey, waarbij de klant van informatie en inspiratie naar het maken van een afspraak wordt geleid.

Jtwee levert keukens van SieMatic en badkamers van Baderie. In samenwerking met deze partijen is zowel de tekstuele als visuele content geproduceerd voor de keuken- en badkamerpagina’s. Door de flexibele opzet van paragrafen zijn er unieke pagina’s ontstaan die elk een eigen stijl en doel hebben.

Ook op het gebied van online marketing wordt Jtwee door Nilsson ondersteunt. Er zijn diverse landingspagina’s aangemaakt van keukenstijlen (modern, klassiek, landelijk). Hiermee is een goede basis gelegd voor de inzet van zoekmachine marketing en e-mailmarketing.

Overige informatie

Nilsson

Goes
Nilsson
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe