Keuken Kampioen

Omschrijving

Een platform dat in de basis nog jaren mee kan gaan; dat was de vraag vanuit de klant. Daarnaast heeft het uiterlijk van de website een verjongingskuur gekregen; de uitstraling is een stuk frisser.

Doel

De wens van KeukenKampioen was een nieuwe responsive website die moest zorgen voor een verbeterde online klantervaring op verschillende devices. Wat uiteindelijk moest leiden tot een betere lead conversie en klantenbinding. Daarnaast moest het platform eenvoudig in beheer zijn voor de redacteuren van de website.

Resultaat

Het responsive platform is ontwikkeld op basis van het Open Source Enterprise CMS TYPO3 gecombineerd met het Open Source E-commerce platform Magento. Dit met ons dedicated DMG Scrum team in samenwerking met een in-house ontwikkelteam van Keukenkampioen.

Doordat er gebruik is gemaakt van de zoekfunctionaliteit Solr kan de klant eenvoudig in alle artikelen, adviezen en blogs zoeken. Daarnaast kan de klant gemakkelijk naar tips en teksten over merken & ontwerpers zoeken.

Door het gebruik van TYPO3 kunnen redacteuren eenvoudig content toevoegen, wijzigen, verwijderen en hebben ze grote vrijheid in de opmaak en indeling daarvan. Magento werkt als een serviceplatform voor het aanleveren van productinformatie en het afhandelen van het bestelproces, een in het TYPO3 platform geïntegreerde functionaliteit.

Online lead generatie is key voor KeukenKampioen, met een stijging van 110% draagt dit platform daar aanzienlijk aan bij. De budgetplanner tool, een tool om zelf een richtprijs te ontvangen van een nieuw te bestellen keuken, werpt hier ook zijn vruchten af.

MaxServ

Waalwijk
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe