Kies voor kennis. Kies voor NOA

Omschrijving

Online kennisplatform voor de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven.

Achtergronden van deze case

Succesvol ondernemen betekent keuzes maken. In deze moeilijke tijden voor de bouwnijverheid spoort ook Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) haar achterban aan tot het maken van nieuwe keuzes. De belangrijkste is de omslag maken van vakman naar ondernemer.

Kiezen voor je eigen toekomst. Daar draait het volgens NOA om. Daarom wil de branchevereniging haar leden optimaal informeren over de veranderde markt en de kansen die dat met zich meebrengt. Om die boodschap helpen uit te dragen, nam NOA Zandbeek in de arm.

We transformeerden de traditionele website van NOA naar een heus kennisplatform. En ontwikkelden een tool, waarmee alle aangesloten afbouwbedrijven (incl. ZZP’ers) snel en makkelijk een eigen website kunnen maken. Dat bleek namelijk geen overbodige luxe in deze traditionele branche, waar (online) branding, (online) marketing en zelfs internet nog niet altijd gemeengoed zijn.

Doel

Het online platform moet aangesloten leden op een laagdrempelige manier voorzien van de meest actuele kennis over de afbouwbranche. Leden moeten eenvoudig toegang hebben tot het gevarieerde aanbod aan relevante opleidingen en cursussen. Daarnaast moeten ze ook snel en makkelijk toegang hebben tot allerhande informatie over ondernemen in de afbouw: van juridische ondersteuning tot marketingadvies. Last but not least moeten leden makkelijk vindbaar zijn voor (potentiële) opdrachtgevers en partners. Op deze manier wil NOA het lidmaatschap aantrekkelijker maken voor zowel potentiële als bestaande leden.

Resultaat

Inmiddels zijn zo’n 260 artikelen in het kenniscentrum beschikbaar. Reeds 115 afbouwbedrijven hebben een eigen landingspage aangemaakt via onze tool. Dankzij alle vernieuwingen zorgt NOA dat zij relevant blijft voor haar doelgroepen.

Zandbeek. Pioniers in contentmarketing

Eindhoven
Zandbeek. Pioniers in contentmarketing
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe