Klussen aan de websites van Hubo en Multimate

Omschrijving

Een nieuw likje verf, de juiste technieken, teamwork en niet de producten maar het soort klus centraal op de sites. Dit resulteerde in prachtige Drupal 8 websites voor de bouwmarkten.

Doel

De websites van Hubo en Multimate waren toe aan een opknapbeurt. Voor alle filialen een persoonlijke website, met de medewerkers als aanspreekpunt. Volledig nieuwe content en een handige koppeling tussen de website en het kassasysteem. En het allerbelangrijkste: de klussen moeten centraal staan, niet de producten.

Resultaat

Wij kropen in de huid van een doe-het-zelver. Wat is de juiste aanpak en wat hebben we nodig? Iemand die zelf een vloer wil leggen, stelt zichzelf vaak belangrijke vragen: "Hoe ga ik dat doen? en "Wat heb ik nodig?". Met deze onderscheidende insteek; niet de producten, maar de klussen centraal, is het voor de doe-het-zelver nu nóg eenvoudiger om te navigeren door de website. De klusser selecteert eenvoudig het soort klus en krijgt dan automatisch informatie en tips voor de uitvoering.

De case resulteerde in een prachtige samenwerking met Oak & Morrow voor de designs, E-sites voor de technische ontwikkeling en Breese (nieuw label binnen de E-sites Group) voor de content. De samenwerking vloeide uit in nieuwe corporate Drupal 8-websites voor Hubo en Multimate.

Daarnaast ontwikkelde E-sites voor de klant een koppeling met ASPOS, het kassasysteem voor Hubo. Door deze koppeling wordt het kassasysteem, de shop en de website met elkaar gesynchroniseerd. Een wijziging in het assortiment hoeft dus maar in één bron doorgevoerd te worden.

Ook was de case een fantastische contentklus. De nieuwe websites moesten in vier weken voorzien worden van nieuwe copy, fotografie en video. Naast de fotografie van alle franchisevestigingen, hebben we alle klusthema's gefotografeerd, beschreven en gefilmd.

Overige informatie

Samen, continu en overtreffend zijn waarden die wij belangrijk vinden. We werken altijd intensief samen. Onderling en met klanten die succesvol willen zijn op internet. Met inspiratie, kennis en deskundigheid zorgen we continu voor meerwaarde, de beste oplossing. En nooit zomaar, altijd overtreffend. Want daarmee tillen we onze eigen ontwikkeling en het succesvol zijn op internet naar een nieuw level. En creëren we toekomst. Samen. Want dat is dan weer onze ambitie. Klanten groeien door online succes, wij door tevreden klanten.

E-sites

Breda
E-sites
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe