Knab

Omschrijving

Sinds de start van onze samenwerking is Knab voorop blijven lopen in het volledig online en slim regelen van al je geldzaken. Menselijke service, veiligheid, gemak en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Zo ook als je bijvoorbeeld een rekening aanvraagt bij Knab en je de vraag krijgt om jezelf te identificeren.

Doel

Jezelf gemakkelijk en veilig identificeren vai de knab-app

Resultaat

“Samen hebben we de financiële wereld op z’n kop gezet met de bouw van een geheel nieuwe online bank”, zei Knab-oprichter René Frijters in 2012 over onze samenwerking. Sinds de start is Knab voorop blijven lopen in het volledig online en slim regelen van al je geldzaken. Menselijke service, veiligheid, gemak en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Zo ook als je bijvoorbeeld een rekening aanvraagt bij Knab en je de vraag krijgt om jezelf te identificeren. Dit gaat eenvoudig via de Knab-app. Eerst maak je een foto van je ID. Daarna houd je je ID tegen je smartphone aan en leest je smartphone de NFC-chip rechts bovenin uit. Als extra beveiliging maak je daarna een selfie via iProov, een gepatenteerde gezichtsverificatietechnologie. Dat is alles; in twee minuten ben je klaar en ontvangt Knab automatisch je gegevens.

Overige informatie

De ruim 500.000 klanten zijn alles voor Knab. In de ontwikkeling mochten daarom de gebruiksvriendelijkheid en beleving absoluut niet ten koste gaan van de veiligheid, betrouwbaarheid en naleving van de regelgeving.

We are you

Tuil
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

+ Voeg case toe