Koonings Bruid&Bruidegom; - Een begrip in de bruidsmodewerel

Omschrijving

React online verzorgt de website van Koonings Bruid & Bruidegom en zorgt ervoor dat de weg naar de bruiloft online begint via de website en de mobile Apps van Koonings.

Doel

Doel van de website www.koonings.com is het inspireren van toekomstige bruiden en bruidegoms. Met de enorme collectie, persoonlijke aandacht, bruidsshows en prachtige uitstraling van het bruidspaleis van Koonings. De beleving rondom de trouwerij moet online starten …

Resultaat

Door de uitgebreide collectie en gestructureerde opzet staat Koonings met alle bruidsmodemerken binnen de top 3 zoekresultaten in Google. Dit heeft geleid tot een enorme toename in natuurlijke bezoeken. Kaartjes voor de shows zijn vaak voor aanvang al online uitverkocht en afspraken verlopen grotendeels via de website.

Via een geoptimaliseerde configuratie van Drupal zijn de collecties in een mum van tijd online, zonder dat daar extra tools zoals grafische pakketten voor nodig zijn. Koonings kan zich daardoor concentreren op de dromen van de klanten.

Overige informatie

React ontwikkelde een volledig responsive Drupal website met een collectie van meer dan 1800 jurken, een webshop en video’s van het bruidspaleis in Deurne. Via de website worden afspraken direct in de agenda ingeschoten, kun je je favorieten jurken bewaren en zelfs kaartjes kopen voor de legendarische bruidsshows van Koonings.

Via een maatwerk softwarekoppeling wisselen we informatie uit tussen CRM Databride aan de reserverings- en afsprakenmodule binnen de Drupal website.

React online

Deurne
React online
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe