Kosten declareren met je mobiele telefoon

Omschrijving

Xpenditure, voorheen CardWise, met jarenlange ervaring op het gebied van expense-management, zocht naar een oplossing om declareren te versimpelen. GlobalOrange ontwikkelde een webapplicatie en twee ondersteunende mobiele apps voor iPhone en Android.

Doel

Uitgavedeclaraties kosten geld, tijd en onnodige rompslomp. Denk ook aan zorgen over zoekgeraakte bonnetjes. Bovendien is het fraudegevoelig. Gevraagd werd om een slimme, innovatieve oplossing om het declareren te versimpelen, waarbij gebruikersgemak en schaalbaarheid een voorwaarde waren. Een tool waarmee werknemers onkosten kunnen declareren en waarmee administratiekosten worden geminimaliseerd.

Resultaat

Als product owner heeft GlobalOrange Xpenditure geholpen de specificaties concreet te maken gedurende de sprints van het scrum ontwikkelproces. Een GlobalOrange Scrum team ontwikkelde een applicatie waarmee het declaratieproces wordt geautomatiseerd. In één oogopslag worden uitgaven en ingediende declaraties zichtbaar: Je maakt een foto met de smartphone van de te declareren bon, waarna deze geüpload wordt naar de cloud. Informatie wordt meteen opgeslagen en is altijd up-to-date. Tijd en geld wordt bespaard en bedrijfsuitgaven efficiënter beheerd door zowel ondernemers als corporates. Geen zorgen meer over bonnetjes!

Overige informatie

Xpenditure is onderdeel van de Massive Media groep, de oprichters van onder andere Twoo.com, dat met meer dan 70 miljoen leden is uitgegroeid tot de op twee na grootste datingsite ter wereld.

GlobalOrange

Amsterdam
GlobalOrange
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe