Lead Your Future

Omschrijving

Grootste jong vrouwen talentennetwerk van Nederland. Gebaseerd op onderzoek gedaan met bedrijven, overheden, scholen en natuurlijk de jonge talentvolle vrouwen. Belangrijk vertrekpunt hierbij is geweest dat we iets wilden ontwikkelen met elkaar dat alle partijen ontzorgt en verbindt. Iets samen ontwikkelen dat er nog niet is namelijk duurzaam (ver)binden

Doel

Wij, Marie-Claire en Stella, hebben het geluk gehad om mooie carrières te bouwen en heel veel te leren door en van alles wat we gedaan hebben. Hierdoor hebben we erg veel bijzondere mensen mogen ontmoeten die ons vitale netwerk zijn geworden. Met al deze mensen hebben we nieuwe kansen gecreëerd en zijn we bijzondere uitdagingen aangegaan en één ander doel; continu te kunnen blijven leren. Deze momenten hebben ons aan het denken gezet over hoe we nu het verschil kunnen maken voor de toekomst van anderen. Wat kan onze footprint zijn?
Al snel kwam voor ons beiden de nieuwe generatie jonge talentvolle vrouwen naar voren. Door intensief onderzoek te doen, zijn we er achter gekomen dat vooral de jonge vrouwen (15-24jr) behoefte hebben aan een eigen netwerk, inzicht in hun talenten en een plek waar ze hun ambities kenbaar kunnen maken. Alleen zijn niet al deze bijzondere jonge vrouwen even extrovert om een eigen netwerk te bouwen.
Wij, geloven in de kracht van talentvolle jonge vrouwen. Daarom waren wij op zoek naar een oplossing die van, voor en door jonge vrouwen gemaakt kon worden. Een betrouwbare en innovatieve hub om te connecten, netwerken en aan hun te toekomst bouwen. Een community waar het draait om talent en waar afkomst, cultuur, opleiding of studie geen rol spelen.

Resultaat

Het is een online platform geworden waar je als talentvolle jonge vrouw bouwt aan de toekomst die jij wilt. Een platform waar je vertrouwd kunt netwerken, erachter komt wat je talenten zijn en interessante mensen leert kennen. Een frisse en nieuwe community.
Met dit unieke talentenplatform zetten wij voor alle jonge vrouwen een eerste beweging in gang. Een beweging om het maximale uit hun talenten te halen. Talenten waarvan je misschien nog niet eens wist dat je ze had. Iedereen heeft namelijk een talent, maar erachter komen waar dit goed tot z’n recht komt kan soms best lastig zijn. Om welke reden dan ook.
Dit is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking met Connect Holland en jonge vrouwen waar we steeds de vraag bleven stellen; past dit bij de vraag van de jonge vrouwen? We zochten naar innovatieve vormen van hun profielen; hoe kunnen we het anders vormgeven dan een standaard CV en hoe kunnen ze snel inzicht kunnen krijgen in hun talenten of hoe ze in contact kunnen komen met rolmodellen die bij ze passen. De creativiteit van een ieder is hier op de proef gesteld om tot het huidige resultaat te komen. Wij hebben bewust gekozen om de doelgroep aan tafel te houden zodat de oplossing naadloos aansluit bij hun behoefte.
Onze lancering heeft eind januari 2020 plaatsgevonden en heeft er voor gezorgd dat wij nu in gesprek zijn met diverse partijen over waardevolle samenwerkingen. Wij zitten op de koers om onze missie te behalen!

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

RauwCC

Overige informatie

Hoe werkt het?

Meld je nu aan op ons platform en ga meteen aan de slag met jouw persoonlijke Lead Your Future page! Via de unieke talententijdlijn laat jij jezelf zien én krijg je direct toegang tot een mooie database van interessante bedrijven, events, cursussen, workshops en nog veel meer. Alles om te werken aan de toekomst die jij wilt!

Bekijk voor extra inspiratie zeker ook de tijdlijn van toffe rolmodellen uit diverse werkgebieden. Zo kun je precies zien welke stappen deze vrouwen hebben genomen om te komen waar ze nu zijn.

Connect Holland B.V.

Rotterdam
Connect Holland B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

+ Voeg case toe