Liberty Global | Digitaal jaarverslag

Omschrijving

Liberty Global, het grootste kabelbedrijf ter wereld, heeft aan het eind van elk jaar veel nieuwe waardevolle verhalen te vertellen die niet alleen interessant zijn voor investeerders, maar ook voor een veel groter publiek. Het traditionele jaarverslag heeft daarom plaatsgemaakt voor een toegankelijk digitaal jaarverslag.

Doel

Het doel is om verhalen van over de hele wereld makkelijk te vinden. Vervolgens deze content in kwaliteit te verbeteren en illustreren met infographics, fotografie en video. Tot slot de verhalen via een website toegankelijk maken voor alle stakeholders: investeerders, pers & publiek, politiek, werknemers en werkzoekenden. En waar alle verhalen tot leven komen.

Resultaat

In werksessies zijn we samen met Liberty Global op zoek gegaan naar interessante verhalen. Deze verhalen zijn middels ‘story mining’ overal op de hele wereld gezocht en gebruikt voor het ontwikkelen en ontwerpen van een website waarop we content op een toegankelijke en stijlvolle manier gepresenteerd hebben. Omdat er meerdere verhalen waren die even belangrijk zijn hebben we er, samen met Liberty Global, voor gekozen om de verhalen als mozaïek zonder hiërarchie weer te geven. Het resultaat is een aantrekkelijk en overzichtelijk digitaal jaarverslag gericht op het vertellen van verhalen.

Edenspiekermann

Amsterdam
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe