Life & Leisure - Stad & Zeeland

Omschrijving

Twee vastgoedbedrijven letterlijk onder 1 dak: Stad&Zeeland; als makelaar voor bestaande woningen en nieuwbouw. A Leisure als volledig nieuwe speler op de markt van het recreatieve vastgoed. Nilsson creƫerde voor beide partijen logo en huisstijl, de website, en overige huisstijldragers.

Doel

Het doel voor Stad & Zeeland was om de uitstraling nieuw leven in te blazen door een rebranding, die is doorgevoerd in alle tools die nodig zijn om een stevige positie te verwerven op de Zeeuwse woningmarkt.
A Leisure is een nieuwe speler op de markt, des te belangrijker was het voor deze partij om een goede en betrouwbare merkidentiteit neer te zetten.

Resultaat

Nilsson heeft voor beide spelers de website volledig ontworpen en ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een volledig responsive website, geschikt voor desktop, tablets en mobiel. Bezoekers kunnen nu op een gebruiksvriendelijke manier het aanbod vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast is er op de nieuwe websites een sterke focus op het genereren van contactmomenten gelegd.

Nilsson

Goes
Nilsson
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe