LiuGong - Realisatie Europese website

Omschrijving

Het Chinese LiuGong is fabrikant van grondverzetmachines en wereldwijd marktleider met de productie van wielladers. De fabrikant was op zoek naar een online partner die haar propositie helpt te versterken op de Europese markt. Om haar doelstellingen te bereiken bouwde eFocus de LiuGong Europe website.

Doel

Als één van ’s werelds grootste fabrikanten van bouwmachines, voornamelijk door marktaandeel in China, wil LiuGong haar marktpositie versterken en extra sales generen bij lokale Europese dealers. Het doel van de leverancier is om met de nieuwe website ondernemers en inkopers uit Europa te laten zien wat de voordelen zijn van de bouwmachines die zij maken middels hun Europese dealernetwerk. eFocus ontwikkelde een digitaal platform waar ondernemers de krachtige en prestatiegerichte bouwmachines tot in detail kunnen bekijken.

Resultaat

Van bulldozer tot graafmachine, de gehele Europese productlijn van LiuGong staat volledig uitgelicht op de website. Naar aanleiding van de digitaliserende aannemersmarkt is de site voor mobiel geoptimaliseerd. Daarnaast worden (potentiele) klanten via de nieuwsitems op de hoogte gehouden van de nieuwste productseries. Wanneer een bezoeker interesse heeft in één van de machines kan hij of zij direct contact maken met de dichtstbijzijnde Europese dealer.

Valtech

Utrecht
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe