Maatwerk website Vanbreda Risk & Benefits

Omschrijving

Een maatwerk website voor Vanbreda Risk & Benefits. In verband met het samengaan van beide organisaties worden de websites van Kettlitz-Wulfse Verzekeringen en Vanbreda samengevoegd tot één website.

Doel

Vanbreda Risk & Benefits is al meer dan 160 jaar een vooraanstaande verzekeringsadviseur voor ondernemend Nederland. Zij zijn sinds juni 2018 gefuseerd met Kettlitz Wulfse. Twee bedrijven, websites zijn samengevoegd. Het doel van de website is service en content. De doelgroep is zowel bedrijven, ondernemers, internationals als particulieren.

Resultaat


Resultaat

Gebruiksvriendelijke website!

De nieuwe website heeft een moderne en betrouwbare uitstraling die goed aansluit bij de no-nonsens cultuur van Vanbreda Risk & Benefits. Iedere doelgroep wordt net even anders benaderd en ziet direct de informatie die voor hem relevant is.

De nieuwe website sluit aan bij het ambitieniveau van Vanbreda Risk & Benefits.

• Genereren van waardevolle leads (meer rendement).
• Bieden van service aan bestaande klanten.
• Vanbreda Risk & Benefits is thought leader en specialist op haar vakgebied.
• Meertalig

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Accent Interactive

Wij zijn een team van strategen, ontwerpers en developers. Wij hebben één passie en dat is om jouw bedrijf online succesvol te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat we voor jou kunnen doen?

Dan kun je natuurlijk eerst even in ons portfolio kijken naar de websites die we hebben gerealiseerd. We hebben al maatwerk websites gemaakt voor publieke omroepen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. Hebben we je belangstelling? We zijn benieuwd naar jouw ideeën of vraagstuk en denken hierin graag en vrijblijvend met je mee. Ons team staat altijd voor je klaar. We zijn te bereiken op 0172-603130. Of bel direct met Vanessa Tekelenburg op 06-11130703. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. https://www.accentinteractive.nl

+ Voeg case toe