Magento 2 Commerce (Enterprise) webshop van My Jewellery

Omschrijving

Met een merknaam die al iets weggeeft, raad je misschien dat My Jewellery een e-commerce platform is voor o.a. sieraden, accessoires en kleding. Wat je misschien nog niet wist is dat My Jewellery ook een grote online community heeft op social media. Tijd voor een platform dat mee kan groeien.

Doel

In korte tijd is het e-commerce platform My Jewellery uitgegroeid tot een merk om rekening mee te houden. Met de implementatie van verschillende social media kanalen, voldeed het huidige platform niet meer aan de juiste requirements.

Om aan de ambities te voldoen, was My Jewellery op zoek naar een supersterke webshop of e-commerce platform dat deze groei kan bijbenen. Dat een optimale integratie heeft voor de grote social community en ook nog eens goed gekoppeld kan worden aan alle interne systemen, zodat alle informatie in de webshop up-to-date is. Betrouwbaar gekoppeld met het voorraadsysteem, kassa-systeem en alle andere interne programma's.

Resultaat

Bij We Provide bouwden we de Magento 2 Commerce (Enterprise) webshop van My Jewellery, waarin een sterke focus op de online social community is meegenomen. Maar ook een platform dat feilloos gekoppeld is met de interne systemen (denk aan een koppeling met het ERP-pakket) waardoor alle informatie in de webshop altijd up-to-date is. Of zoals wij het graag zeggen: een blinkende Magento webshop die supersterk is!

Als gecertificeerd Magento Partner zijn wij bij We Provide vooral sterk in Magento e-commerce development. Of anders gezegd: wij bouwen supersterke webshops! En dus ook de supersterke webshop van My Jewellery.

Overige informatie

Naast programmeren bieden wij ook andere online diensten. Zo hebben we voor My Jewellery niet alleen het programmeer gedeelte voor onze rekening genomen. Ook het webdesign van deze webshop hebben we geheel in-house verzorgd. Met als resultaat een responsive webdesign dat geheel aansluit bij de behoefte van deze specifieke doelgroep.

+ Voeg case toe