Magento 2 Commerce webshop voor Skantrae

Omschrijving

Skantrae is ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmakrt. Welke deur je ook nodig hebt, het brede assortiment van Skantrae beantwoordt je vraag. Op zoek naar een binnendeur, buitendeur, luxe paneeldeur of een vlakke boarddeur, bij Skantrae kun je terecht.

Doel

Een goede nieuwe basis neer te zetten dat flexibel is zodat Skantrae zelf in staat is om te "spelen" met de inrichting van producten, categorie├źn en pagina's en in de toekomst relatief eenvoudig uit te breiden is.

Resultaat

We ontwikkelden een high-end e-commerce (Magento commerce) oplossing met de focus op gebruikersgemak voor zowel B2B als B2C. In de webshop kunnen consumenten producten samenstellen en configureren. Een koppeling naar SAP zorgt voor een eenduidige productinformatie, realtime voorraad- en prijsinformatie. De intelligente zoek-en filtermogelijkheden zorgen voor een hoge klanttevredenheid. Met het online e-commerce platform verbindt Skantrae de digitale wereld van snelheid, gemak en integratie met de offline wereld van de bouwprofessional.

Overige informatie

Naast programmeren bieden wij ook andere online diensten. Zo hebben we voor My Jewellery niet alleen het programmeer gedeelte voor onze rekening genomen. Ook het webdesign van deze webshop hebben we geheel in-house verzorgd. Met als resultaat een responsive webdesign dat geheel aansluit bij de behoefte van deze specifieke doelgroep.

We Provide

Eindhoven
We Provide
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe