Magento 2 webshop met PWA

Omschrijving

Als motorrijder vind je bij Chromeburner alles wat je zoekt. Als één van de grootste en snelst groeiende internationale spelers op de markt was Chromeburner op zoek naar de volgende stap in e-commerce. Binnen drie maanden bouwde Itonomy een nieuwe Magento webshop met een headless frontend in PWA!

Doel

Hogere conversies, betere customer experience en optimale beleving!

Resultaat

De multi language shop (5 talen en 8 store views) heeft binnen het eerste half jaar gezorgd voor een groei in conversie van bijna 10% over alle store views. Dit is mede te danken aan de verhoogde snelheid, het off-line gebruik en de snelle check-out die mede mogelijk werden door het gebruik van PWA. Een gedurfde keuze die zijn vruchten nu al afwerpt. Het nieuwe UX-design biedt de motorrijder ingangen op basis van zijn persoonlijke rijstijl, mede d.m.v. een rijstijl configurator.

Overige informatie

Chromeburner groeit snel. Daarom was het tijd voor een revolutionaire upgrade van de e-commerce omgeving. Itonomy heeft daarom een volwaardige Magento 2 shop gebouwd met als optimalisatie PWA. Hiermee is de klant klaar voor Europese en wereldwijde groei. Offline shoppen, geen goede internetverbinding? Geen probleem! De shop blijft gewoon doordraaien en de checkout kan door de klant voltooid worden.

Itonomy

Utrecht
Itonomy
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe